Yalova  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz tarafından “15 Temmuz Haftası Anma Programı Spor Etkinlikleri” kapsamında karate müsabakaları tamamlandı. 90. Yıl Spor Salonunda ki müsabakalarda 5 kulüpten 85 sporcu ter döktü.
Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından “15 Temmuz Haftası Anma Programı Spor Etkinlikleri” adı altında 81 ilde 15 Temmuz anısına yapılan etkinlikler kapsamında Yalova GHSM tarafından düzenlenen müsabakalarda bir çok sporcu yer alırken, madalya töreninde 15 Temmuz mücadelesinde vatan uğruna canını feda eden şehitlerimiz şükranla anıldı. 
Kılavuz Spor Kulübü’nden Azra Kayar 30 kilo kumitede, Kaan Kahraman 2010 doğumlular katada, Ali Kemal Kubur 2008 katada, Eray Kılavuz 2006 doğumlular  katada, Kürşat Efe Kahraman 34 kilo kumitede, Abdullah Balcı 46 kilo kumitede ve Alper Avcı +42 kilo kumitede altın madalyanın sahibi oldu.
Ayrıca Gökhan Bayraktutan 2008 doğumlular katada ve 36 kilo kumitede, Yuşa Bican 2006 doğumlu  katada ve Abdulalh Avcı’da Abdullah Balcı 2004 doğumlular katada ikinci olarak gümüş madalya kazandı.
Fahri Yıldırım, Ahmet Taha Kalyoncu, Koray Kılavuz’da üçüncü olarak bronz madalyayı boyunlarına takan diğer Kılavuz Spor Kulübü’nün sporcuları oldular.

Editör: TE Bilişim