Yoğun yağış altında oynanan maçın öncesinde Yeşil Kırmızılı futbolcular, kendilerini tribünden destekleyen taraftarlarına büyük jest yaparak atkılarını hediye ettiler.

Yalova Atatürk Stadyumunda oynanan karşılaşmaya ev sahibi Yalovaspor hızlı giriş yaparak 9. Dakikada Barış’ın attığı golle skoru 1-0’a getirdi. Bu golün üstünden yalnızca 7 dakika geçmesine karşın gol perdesini açan Barış 16. Dakikada bir kez daha sahneye çıkartarak takımını 2-0 öne geçirdi.

Üst üste ataklar geliştiren Yeşil Kırmızılılar 22’de Galip Enes ile farkı 3’e çıkarttı. Maçın 31. Dakikasında Yalovaspor’un golcü oyuncusu Esat Özdemir sahneye çıktı ve skoru 4-0’a getiren golü kaydetti. Peş peşe goller bulan Yeşil Kırmızılı ev sahibi ekipte bitime 4 dakika kala Esat bir kez daha sahneye çıkarak skoru 5-0’a getirdi.Bu golden sonra Kaytazdere Belediyespor’un kaptanı Özer Sakıyan hakeme itirazlara başladı. Maçın baş hakemi Ersin Efe itirazları sonucu Sakıyan’a ikinci sarı kartı göstererek kırmızı kart ile oyun dışına gönderdi. Gördüğü kırmızı kart sonrasında Özer Sakıyan takımı sahadan çekti. Kaytazdere Belediyespor’un yeniden sahaya dönmesi için 5 dakika bekleyen karşılaşmanın orta hakemi Ersin Efe maçı tatil etti.

 

Editör: TE Bilişim