Çetinçelik karşılaşmanın ilk yarısının 40. Dakikasında Esnafspor’dan M.Can’ı ikinci sarı karttan, 90+5. Dakikada ise İdmanocağı’ndan Atakan ve Cemil’i 90+6. Dakikada ise Sinan, Barış, M.Aydın ve Kader’i kırmızı kartla oyun dışına gönderdi.

Ahmet Saraç sahasında oynanan mücadeleye istekli ve arzulu başlayan taraf İdmanocağıspor oldu. Karşılaşmanın 34. Dakikasında Yeşil Beyezlı ekip İdmanocağıspor penaltı kazandı. Kazanılan penaltı atışında topun başına geçen Cemil’in attığı golle takımını 1-0 öne geçti.  Müsabakanın 40. Dakikasında Esnafspor’dan M.Can 2. Sarı kartı görerek oyun dışında kalırken ilk yarı 1-0 İdmanocağıspor’un üstünlüğü ile geçildi.

İkinci yarının 55. Dakikasında Esnafspor’dan Serhat skoru 1-1’e getirirken bu golden 10 dakika sonra 65. Dakikada Barış İdmanocağıspor’u 2-1 öne geçirdi.

Karşılaşmanın 90 dakikası 2-1’lik İdmanocağıspor’un üstünlüğü ile geçilirken 7 dakikalık uzatma dakikalarına geçildi.

Müsabakanın 90+4. Dakikasında ceza sahası içerisinde topla buluşan Selahattin meşin yuvarlağı ağlarla buluşturduğu golle skoru 2-2’ye getirirken bu golden sonra olaylar patlak verdi. Müsabakayı yöneten hakem Abdullah Çetinçelik 90+5. Dakikada ise İdmanocağı’ndan Atakan ve Cemil’i 90+6. Dakikada ise futbol topunu hakemin suratına atan Barış’ın yanı sıra, Sinan M.Aydın ve Kader’i kırmızı kartla oyun dışı bırakırken karşılaşmayı da tatil etti.



1.A.K.

Stat: Ahmet Saraç sahası

Hakemler: Abdullah Çetinçelik **, İrfan Demir ***, Ergin Şahinoğlu ***

İdmanocağıspor: Kader*, Cemil*, Hüseyin**, Şafak*, M.Aydın*, Furkan**, Saran**, Atakan*, Turgay**, Barış*, Mehmet**(Sinan*)

Esnafspor: Fatih**, M.Can*, Hasan**, Mehmet**, Ahmet**, Melih**, Hasan**, Ayberk**, Ömer**, Selahattin**, Serhat**

Goller: Dk.30 Cemil (Pen) 1-0,  Dk. 55 Serhat 1-1, Dk. 65 Barış 2-1, Dk. 90+4 Selahattin 2-2

Kırmızı Kartlar: Dk.90+5 Atakan, Cemil, Dk.90+6 Sinan, Barış, M.Aydın, Kader (İdmanocağıspor), Dk.40. M.Can (Esnafspor)

Editör: TE Bilişim