Yemeğe sporcuların yanı sıra MHP Yalova İl Başkanı Hasan Topçular, Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen İl Başkanı Mustafa Deviren, Yalova Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cengiz Karoğlu, Yalova Anadolu Lisesi Müdürü Rıdvan Acar ve Antrenör Bayram Ali Yıldız da katıldı.

Önce Türkiye şampiyonasını kazanan daha sonra İtalya’nın Sardunya Adası’ndaki Cagliari kentinde düzenlenen Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi temsil ederek Dünya 5.’si olan Yalova Anadolu Lisesi masa tenisi oyuncularını Adnan Kırtay unutmadı. Sıcak bir ortam geçen yemekte yemeğe katılanların samimiyeti ise geceye renk kattı. Yalova Masa tenisi takımı kaptanı Hüseyin Durmaz, İtalya’daki Dünya Şampiyonası’nda arkadaşlarıyla beraber yaşadıklarını anlattı.

Yalova’daki başarılı sporcuların daima yanında olacağını belirten iş adamı Adnan Kırtay, “Yalova Anadolu Lisesi Masa Tenisi Takımı’nın İtalya’da elde ettiği başarı Yalovalı olarak bizleri Milanobet gururlandırdı. Onların başarılarıyla övünüyoruz. İnanıyorum ki önümüzdeki yıllarda bu sporcularımız daha büyük başarılar kazanarak bizleri en iyi şekilde temsil eder. İnşallah siz sporcularımız başarılarını katlarsınız ve biz de sizleri burada en iyi şekilde ağırlarız” dedi.

Ayrıca Kırtay, Antrenör Bayram Ali Yıldız’a da sporcularına gösterdiği ilgi başarıda pay sahibi olduğu için özellikle teşekkür ederek, yemeğe eşiyle katılan Yıldız’a, “Her başarılı erkeğin arkasında mutlaka bir kadın vardır. Sizleri, sporcularınıza gösterdiğiniz ilgi ve kısa sürede Yalova’mıza masa tenisinde getirdiğiniz başarı ve derecelerden dolayı teşekkür ederim” diyerek gecenin sözünü söyledi.

Gece de Adnan Kırtay, aktif güreş hayatını sürdüren ve son olarak Veteranlar Dünya Şampiyonası’nda 5. olan Yalova Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Kenan Bektaş’la olan anısını da anlattı.

 

Editör: TE Bilişim