Hırvatistan’da gerçekleştirilen 59.Avrupa Gençler Masa Tenisi Şampiyonasında Yıldız Bayan Milli takımında başlayan sporcularımız iyi başlangıç yaparken, Yıldız Erkek Milli takımında yer alan sporcularımız ise organizasyona kötü başladı.
Yalova Belediyesporlu Aybala Koçal ve Ece Haraç’ın yanı sıra Özge Yılmaz ile Çağla Yağmur Konur’dan oluşan Yıldız Bayan Milli takımımız Level 2'de Yunanistan, Güney Kıbrıs, Karadağ ve Lüksemburg ile aynı grupta mücadele ediyor. Geçen yıl Bratislava'da yapılan Avrupa Gençler Şampiyonasına Level 1'den başlayan Yıldız Bayan Milli takımımız Avrupa 16.sı olarak Level 2'ye düşmüştü.  Turnuvaya iyi başlayan Millilerimiz Lüksemburg ve Güney Kıbrıs’ı 3-0’lık skorla geçmeyi başardı. Yalova Belediyesporlu bayan raketlerin başarıyla mücadele ettiği Yıldız Bayan Milli takımımız Yunanistan’a 3-0 yenilirken, son maçını ise Karadağ ile oynayacak.
Yalova Belediyesporlu Tugay Yılmaz, Bilal Selim Tok, Yücel Ocak ve Alican Şeker’den kurulu Yıldız Erkek Milli takımımız Level 1'de D grubunda İtalya, Macaristan ve Portekiz ile karşılaşacak. Geçen yıl Bratislava'da yapılan Avrupa Gençler Şampiyonasında Yıldız Erkek Milli takımımız Avrupa 11.si olmuştu. Millilerimiz İtalya’ya 3-2, Portekiz’e 3-1, Macaristan’a ise 3-2 yenilmekten kurtulamadı. 
Editör: TE Bilişim