Yalova Belediyespor Başkanı Resul Kocaağa, Bulgaristan’ın Albena kentinde yapılan 25. Gençler Masa Tenisi Balkan Şampiyonası´ndan 8 madalya ile dönen sporcularını tebrik etti. Milli takım antrenörleri Bayramali Yıldız ve Kadri Kocacenk ile birlikte sporcular Ece Haraç, Tugay Yılmaz, Umut Emre Başsan ve Yücel Ocak, kulüp başkan Kocaağa’yı ziyaret etti.
Bulgaristan’da Türkiye altı altın, beş gümüş ve beş bronz olmak üzere 16 madalya toplarken, bunun 8 tanesini Yalovalı sporcular kazandı. Yalova Belediyespor ve Masa Tenisi Milli Takım antrenörü Bayramali Yıldız, Bulgaristan’daki Balkan Şampiyonası Temmuz ayında Portekiz’de yapılacak Avrupa Şampiyonasının provası olduğunu  ve bu şampiyonada da önemli dereceler elde edeceklerinin altını çizdi.
“Göğsümüzü kabarttılar”
Sporcularını tebrik eden Başkan Resul Kocaağa,” Bulgaristan’da Milli takımımız için ter döken sporcularımız bir kez daha göğsümüzü kabarttı. Yıldız kız-erkek ve genç kız-erkek kategorilerinde sporcularımız mücadele etti. Ülke olarak 16 madalya kazandık ve ilk sırayı aldık. Bunun 8 tanesini sporcularımız kazandı. Tüm sporcularımla bir kez daha gurur duydum. Kendilerini tebrik ediyorum” dedi.

 

 

 

Editör: TE Bilişim