Sugören Spor Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Kolpar, çocuk futboluna büyük önem verdiklerini, bu paralelde Sugörenspor olarak genç takımları oluşturduklarını söyledi. Sugören'in U-11, U-14 liglerinde oynayabilecek bir çok gence sahip olduğunu belirten KOLPAR bu potansiyeli iyi kullanarak futbola gelecekte milli takımlar seviyesinde büyük hizmetler sunacak yeni yıldızlar kazandıracaklarına inandığını ifade etti.
Sugörenspor'un yarınlarını sağlam temellere oturtacak önemli bir çalışma başlattıklarını dile getiren Sugören Spor Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Kolpar," Sugören'in yarınlarının hem ahlaki hem de sosyal ve fiziksel gelişimlerine önem veriyoruz. çocuk futboluna büyük önem verdiklerini, bu paralelde Sugörenspor olarak genç takımları oluşturduk" dedi
Başkan Kolpar, bu vesile ile Sugören'in yarınlarına altın harflerle kazınacak gençlerin gelişimleri için büyük emek harcayan Sugören Merkez Camii İmam Hatibi Burhanettin Suci ve İsmet Koçhan İlk ve Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Feyyaz Yurday'a da tüm Sugörenliler adına teşekkürlerini sundu.

Editör: TE Bilişim