Yalova’dan ise Delioğlu Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörleri Mehmet Delioğlu, Muhammet Ali Delioğlu ve Mehtap Korkmaz katıldı. Mehmet Delioğlu, 4. Dan 2. Kademe’ye yükselirken, milli antrenör Muhammet Ali Delioğlu 4. Dan 2. Kademe ve Mehtap Korkmaz da 1. Dan milli hakemliğine terfi etti.

Antalya’da gerçekleştirilen ve 3 gün süren 2013 yılı Antrenör Vize Hakem Seminerinde Türk karate-do’sunun önde gelen hocaları, katılımcılara eğitim verdi.

Seminer sonrasında açıklamada bulunan Yalova Delioğlu Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü Muhammet Ali Delioğlu, “Girmiş olduğumuz seminerlerde sporculara en kolay ve en verimli antrenmanların nasıl yapılabileceği gibi konular önde olmak üzere, sporcu sağlığı ve doğru antrenman nasıl yapılır gibi konularla bilgilerimizi yeniledik. Bu arada Yalova hakemlerimizden Mehtap Korkmaz, milli hakemliğe terfi etti. Türk karate-do’su gittikçe büyüyor. Spor&Spor Dergisi’nin düzenlediği ve 61 federasyon başkanının oy kullandığı ankette karate, “Olimpiyatlarda yer almayan branşlar” arasında en başarılı branş seçildi. Bizler de Yalova Delioğlu Gençlik ve Spor Kulübü olarak ilimizde karatenin gelişmesi için katkımızı sürdüreceğiz” dedi.

Editör: TE Bilişim