Süper Amatör Küme'ye yükselen Kadıköyspor'da teknik patron Kadir Kösem iddialı açıklamalarda bulundu. 2014-2015 sezonunu şampiyon olarak tamamladıklarını altını çizen Kösem, Süper Amatör Küme'nin de iddialı takımlarından olacaklarını hatta şampiyonluk için mücadele edeceklerini söyledi.
Ciddi bir bütçe ve doğru transferlerle hareket edeceklerin belirten Kadıköyspor'un teknik patronu Kadir Kösem," 1. Amatör Küme'yi şampiyon tamamlayarak Süper Amatör Küme'ye yükseldik. Yeni sezonda Süper Amatör Küme'yi sallayan bir ekip olacağız. Bunun için ciddi bir bütçe ayırdık. En az 5 kaliteli ismi kadromuza katacağız. Hedefimiz şampiyonluk. Bunun için var gücümüz ile mücadelemizi vereceğiz. 2015-2016 sezonunda futbolseverler Kadıköyspor'u meraklı gözler ile takip edeceğini şimdiden söyleyebilirim" dedi.
"Şahin ve Bal'a Teşekkür Ediyorum"
Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin ve kulüp başkanı Nuri Bal'a teşekkür eden deneyimli futbol adamı," Mükemmel sezon geçirdik. Başta bizleri hiçbir zaman geri çevirmeyen elinden gelen tüm desteği veren Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin'e ve kulüp başkanımız Nuri Bal'a teşekkür ediyorum. Ayrıca sezon boyunca özverili bir şekilde mücadele eden futbolcularımızda teşekkürü hak ettiler. Yeni sezonun tüm takımlarımıza hayırlı olmasını arzu ediyorum" diyerek sözlerine nokta koydu.
Editör: TE Bilişim