Mudanyaspor'un yeni teknik direktörü Okan Yılmaz, bir yıllık sözleşmeye imza atarken hedef olarak Spor Toto 3.ligi gösterdi.

Aktif futbolu bıraktıktan sonra teknik direktörlüğe yönelen eski Bursasporlu gol kralı Okan Yılmaz gelecek sezonda Bursa’nın iddialı takımlarından Mudanyaspor başarısı için çaba sarf edecek.

İlk teknik direktörlük deneyimini Altınova Belediyespor’da yaşadığını belirten Yılmaz, “İlk teknik direktörlük anlamında kısa bir dönem Yalova Altınova Belediyespor'u çalıştırdım, aynı zamanda futbolcu olarak da görev yaptım. Mudanyaspor'dan gelen teklifi düşünmeden kabul ettim. Yeni sezonda hedefimiz Spor Toto 3. Lig'e çıkmak olacak" dedi.

Mudanya Belediye ve Mudanyaspor Başkanı Hasan Aktürk'ün huzurunda Okan Yılmaz, bir yıllık sözleşmeye imza atarak, Mudanyaspor'un teknik direktörü oldu. 2011-2012 futbol sezonunda Bursa Süper Amatör Kümede mücadele eden Mudanyaspor bu yıl centilmence mücadele ederek şampiyon oldu ve amatör ligden Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) çıktı.

“Altınova macerası yarım sezon sürdü”

2011-2012 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Kümede mücadele eden Altınova Belediyespor devre arasında Milli takımın ve Bursaspor'un eski futbolcusu gol kralı Okan Yılmaz’ı transfer ederek büyük sükse yaratmıştı. Sezonun ikinci yarısı oynanırken Tuncay Köseoğlu istifa etmiş yerine Hakan Çobanoğlu getirilmişti. Çobanoğlu’nun da Altınova macerası fazla uzun sürmeyince devre arasında transfer edilen Okan Yılmaz oyuncu antrenör olarak takımın başına getirilmişti. İlk antrenörlük deneyimini Altınova Belediyespor’da yaşayan eski gol kralı Altınova Belediyespor ile 7 maça çıkarken 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı.

 

 

 

Editör: TE Bilişim