Yalova Satranç İl Temsilciği ile Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenleyeceği Yalova Küçükler Satranç İl Temsilciği Turnuvası sona erdi. 90. Yıl Spor Salonunda 252 sporcunun katılımı ile 22-24 Aralık 2017 tarihlerinde yapıldı.
Kıran kırana geçen müsabakaların ardından 7 Yaş Genel’de birinciliği Ahmet Emir Batur, 7 Yaş Kızlarda İclal Cemre Eroğlu, 8 Yaş Genelde Eymen Düzgün, 8 Yaş Bayanda Ecrin Avcı, 9 Yaş Genelde Yiğit Akkaya, 9 Yaş Kızlarda ise Büşra Şudaşdemir, 10 Yaş Genelde Efe Berk Bayram, 10 Yaş Kızlarda ise Azra Kayar birinci oldu.
Ayrıca 11 Yaş Genelde Kayra Camcı, 11 Yaş Kızlarda İrem Yavuz, 12 Yaş Genelde Eren Ağır, 12 Yaş Kızlarda ise Hatice Kübra Kalender altın madalyaya uzanan sporcular oldu.
Yalova Satranç İl Temsilcisi Erkan Şat,” Turnuvaya katılan tüm sporcu, antrenör ve velilere teşekkür ediyorum. Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan’a satranç sporuna sağladığı olanaklar için ve bu turnuvada bize destek veren Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’a teşekkürü borç bilirim” dedi.

 

 

Editör: TE Bilişim