Turnuvada Genel kategori klasmanında 12 yaşta Eray Şat, 11’de Ege Gökdeniz Yeniçırak, 10’da Muhammet Can Çelebi, 9 yaşta Eren Özgür Arduç, 8 yaşta Barış Şat ve 7 yaş grubunda da Ege Okur, zirveyi kimseye bırakmadı. Bayanlar kategorisi klasmanında ise 12 yaşta Kardelen Demir, 11’de Dilan Gezgin, 10’da İlayda Yılmaz, 9’da Ayşe Sena Tosun, 8’de Ebru Karataş ve 7 yaşta ise Kübra Hatice Kalender, şampiyonluk kürsüsüne çıktı.  Dereceye giren sporculara madalyalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cengiz Mete ile Satranç İl Temsilcisi Nezir Uyrun verdi.

26 Ocak 2013 tarihinde başlayacak Türkiye Yaş Grupları Şampiyonası’nda Yalova’yı temsil edeceklerini belirten Satranç İl Temsilcisi Nezir Uyrun da satranç sporuna vermiş olduğu desteklerinden dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cengiz Mete’ye de teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

Uyrun, apılacak turnuvalar için www.yalova.tsf.org.tr internet adresinden online kayıt yaptırılabileceklerini dile getirdi.

“Mete’den müjde”

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cengiz Mete, inşaat hali devam eden yeni spor salonu ve Atatürk Spor Salonu’nun tadilat çalışmalarının sonrasında satranç müsabakaları için yer sorununun ortadan kalkacağını ve Yalova’nın satrançta büyük başarılara ulaşılabileceğini söyledi.

Editör: TE Bilişim