Sugörenlileri yoğun iş temposundan biraz olsun uzaklaştırıp eğlenceli bir atmosferde bir araya getirmeyi, dostluk bağlarını güçlendirerek, köylüler arasında dayanışmayı sağlamayı ve yoğun iş temposundan sıkılan Sugörenlilerin motivasyonunu arttırmayı amaçlayan ve bu yıl Sugören Spor organizasyonuyla altıncı kez düzenlenen Şehit Mustafa İNAN Halı saha Turnuvası Gençlerbirliği Spor Tesisleri'nde oynanan, nefesleri kesen ve Kungirik Spor'un Çınar Spor'u 5-1 mağlup ettiği final müsabakasıyla sonuçlandı.

“Kungirikspor Yine Namağlup Şampiyon”

Son dört senedir turnuvada finale kalma başarısı gösteren ve geçtiğimiz sene namaglup şampiyonluğa uzanamayan Kungirikspor bu sene de yenilgi yüzü görmedi. Turnuvada finale kadar namaglup gelmeyi başaran ve grupta daha önce devirdiği Çınar Spor karşısına da şampiyonluk için çıkan Kungirikler, maçın ilk yarısında Yavuz Yalçın'la bulduğu golle rakibinin gardını düşürmeyi başardı ve oyunu kontrolü altına aldı. Defansta Gökhan Engin'in başarılı oyunu ileride Kerim'in oyunu yönlendirmesi ile adım adım şampiyonluğa yürüyen Kungirikspor, devreyi 1-0 önde kapadı. İkinci yarıya da golle başlayan ve rahatlayan Kungirikler'de başarılı oyunuyla alkış toplayan tecrübeli isim Yavuz Yalçın yerini Alperen Başaran'a bırakırken, son 10 dakikada Aykut Metin, Emir Konya, Mustafa Başaran’da sahaya çıktı ve şampiyonluk için ter döktü. Kungirikler maçtan, 5-1 galibiyetle ayrılarak dördüncü kez çıktıkları finalden bu kez de kupayla ayrılmasını bildiler ve maç sonunda haklı sevinçlerini yaşadılar.

“Kupa Töreni Coşkulu Geçti”


Takımlara madalyalarını Mustafa Ocak ve Dr. Hasan Özçelik takdim ederken şampiyon Kungirikspor'a şampiyonluk kupasını Muhtar M.Osman Karataş verdi. Takım kaptanı Yavuz Yalçın ve tüm takımın ellerinde yükselen kupa sonrası Kungirikspor'lu futbolcuların sevinçleri görülmeye değerdi. Kupa töreni sonrası soyunma odasında da sevince devam eden Kungirikspor sponsoru Sugören SÜT'ün destekleriyle şampiyonluğu Köfteci Yusuf da kutladı.

"Tüm Takımlara Teşekkür Ediyoruz"


Sugören Spor Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Kolpar, “Sugören’de dostluk bağlarını güçlendirmek, köylüler arasında dayanışmayı sağlamak ve yoğun iş temposundan sıkılan Sugörenlilerin motivasyonunu arttırmak amacıyla bu yıl altıncı kez düzenlediğimiz turnuvada birbirinden çekişmeli ve zevkli maçlar izledik. Turnuvanın final müsabakasının da büyük bir centilmenlik içinde geçmesin olanak sağlayan bütün sporcu kardeşlerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim