Ziraat Türkiye Kupası 1. Eleme Turu Kura Çekimi gerçekleştirilirken, temsilcimiz Altınova Belediyespor Spor Toto 3. Lig ekibi  Bursa Nilüferspor A.Ş. ile eşleşti.  Karşılaşma 9 Eylül 2015 Çarşamba günü Bursa Nilüfer Stadyumu’nda saatler 15:30’u gösterdiğinde başlayacak. 
Türkiye Futbol Federasyonu’nun Beykoz Riva’da ki kura çekimine, TFF Yönetim ve İcra Kurulu üyesi Ali Düşmez, Maç Planlama ve Organizasyon Müdürü Besim Yalçın ile Spor Toto 3. Lig Kulüplerini temsilen İstanbul'da yer alan 7 Spor Toto 3. Lig kulübü ve Ziraat Türkiye Kupası Ön Eleme Turu sonucunda tur atlayan 15 Bölgesel Amatör Lig kulübü temsilcisi katıldı.
“Zor rakiple eşleştik”
Zor kura çektiklerini belirten Altınova Belediyespor Genel Kaptanı Muhsin Kaya,” Kupada ön eleme turunu kolay geçtik. 1. Turda ise Bursa Nilüferspor A.Ş .ile eşleştik. Bizi zor bir maç bekliyor.  Rakibimiz  3. Ligde mücadele ettiği için oldukça güçlü ve hazır. 9 Eylülde yapacağımız maçta terimizin son damlasına kadar savaşarak turu geçmek istiyoruz” dedi. 
Bursa Nilüferspor A.Ş. Spor Toto 3. Lig 1. Grupta çıktığı 2 maçta Kozan Belediyespor’a 3-1 yenilirken, Cizrespor’u ise deplasmanda 1-0 mağlup etmeyi başardı.  Altınova Belediyespor ise 2015-2016 sezonunda çıktığı tek resmi maçta Bilecik İl Özel İdarespor’u 8-0’la geçmişti. 
Editör: TE Bilişim