Yalova Belediyespor’un başarılı hentbol antrenörü Hüseyin Kutrup, 18 Yaş Milli Takım kampında antrenör olarak görev yapıyor. Ankara’da gerçekleştirilen 25 sporcu kampta Başantrenörlük görevini ise Yusuf Ali Kurt yapıyor.
Ankara’da bulunan Naili Moran tesislerinde sabah, Türkiye Hentbol Federasyonu Spor Salonunda ise akşam antrenmanını yapan Millilerde Hüseyin Kutrup ve sporcular arasında ki uyum ise dikkat çekiyor.
Bugün sona erecek kamp ile ilgili açıklamalarda bulunan Yalova Belediyespor ve Milli Takım antrenörü Hüseyin Kutrup,” Türkiye Hentbol Federasyonu’nun organize ettiği U-18 Milli Takım kampında olmaktan gurur duyuyorum. Ağustos ayında da Yalovalı sporcular Gökay Bilim, Akif Arpa, Erman Can ve Ahmet Tayyip Türk’te U-15 Milli takım kampına katılacaklar. Bu yaz bizim için çok verimli oluyor. Yalova Belediyespor olarak 1 antrenör ve 4 sporcumuzu Milli takımlara gönderdik. Tek başıma hiç yardımcım olmadan beden eğitimi öğretmeni olarak elimizden gelen bu kadar. Yalova’daki öğretmen arkadaşlarım bu konuda bana yardımcı olurlarsa her yıl Milli takıma belirli sayıda sporcu göndeririz” dedi. 
Editör: TE Bilişim