Yalova’yı ve ülkemizi Yıldızlar Balkan Şampiyonası’nda Milli Takım formasıyla temsil eden Kutsal Biçer, Makedonya’da üçüncü olarak bronz madalyasının sahibi oldu. Judo İl Temsilcisi Timuçin Biçer’in oğlu olan Kutsal, ilimizi İlk kez judo branşında uluslararası platformda  temsil etmiş ve kürsüde bayrağımızı gururla dalgalandırdı.
Judo Yalova Temsilcisi Timuçin Biçer,  “Türkiye'nin toplam 19 madalya kazandığı Balkan Şampiyonasına , günde ortalama 2 saatlik haftada 6 günlük yoğun antrenman programı ile  hazırlanan  Kutsal 34 kilo Balkan üçüncü olarak bronz madalyanın sahibi olurken kürsüde Ay Yıldızlı bayrağımızı dalgalandırmıştır. Başta Milli takım antrenörleri olmak üzere  dereceye giren  Milli takım sporcularımızı ve emeği geçen herkesi kutlarım. Ayrıca İlimizde ilk kez böylesi bir başarıya imza atmanın gururu içerisindeyiz inşallah devamı gelecek” dedi.
Kutsal ve Timuçin Biçer’i tebrik eden Metin Kaplan, “Yıldızlar  Balkan Şampiyonası’nda ilimize ilk kez madalya kazandıran sporcumuz Kutsal Biçer ve babası Judo İl Temsilcimiz Timuçin Biçer’i tebrik ederim. Madalya ile başladığımız bu yolda inanıyoruz ki şampiyonlukta yakındır. Sporcumuzu kutluyor başarılarının devamını diliyorum" şeklinde konuştu. 
Editör: TE Bilişim