Türkiye Basketbol Liginde ki temsilcimiz Yalova Group Belediyespor’da forma giyen Kyle Justin Hunt’ı rakiplerinden Düzce Belediyesi kaptı. Uzun süre oyuncu ile görüşen Yalova ekibi, yeni sözleşme için Amerikalı oyuncu ile anlaşamadı.
Avrupa’daki ilk deneyimini TBL’de Yalova Group Belediyespor ile yaşayan 2.08 boyundaki Kyle Justin Hunt geride kalan sezonda takımın sayı ve ribaunt yükünü çekmişti. 29 yaşındaki oyuncu daha öncede Estudiantes Concordia ve Halifax Hurricanes takımlarının formalarını giymişti.
Yalova Group Belediyespor forması altında Amerikalı oyuncu 34 maça çıkarken, 18 sayı ve 7.5 ribaunt ortalamaları ile oynadı.
Temsilcimizde daha önce İlker Tunalı ve Burak Şaşmaz Samsun BŞB Anakent, Mert Eken Akhisar Belediye, Onur Sonsırma Antalyaspor, Onur Çalban Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne transfer olmuştu.
Yalova Group Belediyespor’un TBL’deki rakiplerinden Düzce Belediyesi Kyle Justin Hunt’un yanı sıra Genco Ozan Dilik, Eren Ocaktürk, Barış Yalman, Ayberk Güleryüz, Samet Gülek, Tamer Erden, Berkay Demirci ve Corin Henry transfer etti.

 

Editör: TE Bilişim