Yalova Belediyesporlu sporcuların yer aldığı Yıldız Erkek ve Bayan Masa Tenisi Milli takımları madalya umutlarını yitirdi. Hırvatistan’da oynanan maçlar kapsamında bayan raketlerimiz son 16 turunda Macaristan’a 3-0, erkek raketlerimizi ise Rusya’ya yine aynı skorla boyun eğdi.
Avrupa Gençler Şampiyonasında Yalovalı sporcular Tugay Yılmaz, Bilal Selim Tok, Yücel Ocak’ın oluşturduğu Yıldız Erkek Milli takımımız play turunda Level 2 J grubunu ilk sırada tamamlayan Sırbistan ile Ana Tablo son 16 turuna kalabilmek için play-off maçı yaptı. Mücadeleyi 3-0 kazanan Yıldız Erkek Milli takımımız Ana Tablo son 16'ya kaldı. Tugay Yılmaz, Levajac'ı 3-2, Bilal Selim Tok, Stosic'i 3-0 yenerken, çift maçında Tugay ve Bilal, rakipleri Levajac ve Benko ikilisini 3-0 mağlup etti.
 Yıldız Erkek Milli takımı Ana Tablo son 16 turunda Rusya'ya 3-0 mağlup oldu. Tugay, Katsman'a, Bilal ise Sidorenko'ya 3-0 mağlup oldu. 
Aybala Koçal ve Ece Haraç’ın yanı sıra Özge Yılmaz ile Çağla Yağmur Konur’dan oluşan Yıldız Bayan Milli takımı play-off turunda Belçika'yı 3-1 yenerek Ana Tablo son 16'ya kaldı. Yıldız Millilerde  Aybala, Bernard'a 3-1 yenilmesine rağmen Özge Dahy'i 3-1, çift maçında da Aybala/Özge, Bernard/Dahy ikilisini 3-1 mağlup etti. Dördüncü oyunda Özge, Bernard'ı 3-1 yendi. Yıldız Bayan Milli takımımız Ana Tablo son 16 turunda Macaristan'a 3-0 mağlup oldu. Özge, Harasztovich'e, Aybala Koçal ise Nagypl'e 3-1 yenildi. Çift maçında ise Aybala/Özge çifti, Harasztovich/Nagypl ikilisine 3-2 mağlup olunca Millilerimiz maçı 3-0 kaybetti. 
Editör: TE Bilişim