TÜFAD Bursa Şubesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen 2005 Doğumlular "4. Geleceğin Yıldızları Futbol Şenliği" finalinde yıldızlarımız şov yaptı ve büyük beğeni topladı. Organizasyonda ise ilimizi Bahçelievler Futbol Kulübü’nden Mahmutcan Demirci temsil etti.
Futbol  şenliğinin Antalya'da  yapılan ilk etabında  ,şenliğimizi takip eden Profesyonel lig takımlarının ve TÜFAD  oyuncu izleme ekiplerinin raporları sonucunda oluşturulan, TÜFAD Genel Merkez Yönetim Kurulunca da uygun görülerek Final Grubuna davet edilen sporculardan oluşan ekip Bursa'da bir araya geldi.
Bursa'ya özgü değerlerden olan Karagöz,Hacıvat, İpek Böceği ve Uludağ ismi verilen 4 takımdan oluşan final grubu takımlarımız 7-9 Temmuz tarihlerinde Bursa'da Atıcılar Spor Merkezi Futbol sahasında hünerlerini sergilediler.
Bir çok profesyonel lig kulüplerimizin oyuncu izleme ekibinin ve Genç Milli Takım Antrenörlerinin de ilgiyle izlediği futbol şenliğimiz Bursalı futbolseverler ve ailelerce de sonuna kadar takip edildi.
“Şenlikten sonra Galatasaray’la Anlaşma Sağladı”
Bahçelievler Futbol Kulübü’nün gelecek vaat eden oyuncusu Mahmutcan Demirci ise Bursa’daki turnuvanın ardından kulübünden izin alarak Galatasarayla çalışmalara başladı. 4. Geleceğin Yıldızları Futbol Şenliğinde adından sıkça söz ettiren Mahmutcan, Sarı Kırmızılı ekibin antrenörlerinin not ettiği oyuncular arasında başı çekmişti. İstanbul’a davet edilen minik krampon Galatasaray’la çalışmalara başladı. 

Editör: TE Bilişim