Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından düzenlenen Süper Ligde ikincilik elde eden Yalova Belediyespor (A) takımının bu başarısının ardından Yalova Belediyespor (B) takımı da 1. Ligi şampiyon olarak tamamladı.
2015-2016 sezonunda hem liglerde hem de düzenlenen Türkiye şampiyonalarında kupa ve madalyalara ambargo koyan Yalova Belediyespor’da büyük sevinç yaşanıyor.
“1. Ligde şampiyonluk geldi”
Eskişehir’de oynanan son etap maçlarının ardından Yalova Belediyespor (B) takımı 1. Ligde şampiyonluk sevinci yaşadı. Ancak kurallar gereği Süper Ligde Yalova Belediyespor (A) takımının yer almasından ötürü gelecek sezonda 1. Ligde mücadele edecek. Bayan takımı ise yer aldığı 1. Ligi altıncı sırada noktaladı. 
Kulüp Başkanı Resul Kocaağa,” Masa tenisinde inanılmaz bir sezon geçiriyoruz. Süper Ligde elde ettiğimiz başarı ortada. Büyük bütçeli takımları geride bıraktık ve 2. Olduk. B takımımızda yer aldığı 1. Ligde harikalar yarattı ve şampiyon oldu. Kız takımımız ise altıncı sırada yer aldı. Başta Yalova Belediye Başkanımız Vefa Salman olmak üzere tüm destek verenlere teşekkür ediyorum” dedi.
Editör: TE Bilişim