Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından Bolu’da düzenlenen Gençler Türkiye Şampiyonası’nda zirve Yalova Belediyespor’un oldu. Genç erkekler kategorisinde ilk üç sıra Yalovalı sporculardan oluştu.
2017-2018 sezonu Gençler Ferdi Türkiye Şampiyonası Bolu Karaçayır 3000 Kişilik Spor Salonunda oynanan final maçlarıyla sona erdi. Yetiştirdiği sporcularla dikkat çeken Belediyespor,  Bolu’ya adeta damgasını vururken genç erkeklerde Turgay Şirzat Yılmaz birinci, Bilal Selim Tok ikinci ve Umut Emre Başsan ise üçüncü oldu. Çift erkeklerde ise Yalovalı sporcular Tugay Şirzat Yılmaz ve Bilal Selim Tok birinci olurken, genç kızlarda Aybala Koçal Türkiye üçüncüsü, çift kızlarda ise Aybala Koçal ve Ece Haraç çifti ise Türkiye dördüncüsü oldu.
Tek Bayanlarda Özge Yılmaz, Tek Erkeklerde Tugay Yılmaz, Çift Bayanlarda Özge Yılmaz/Betül Nur Kahraman, Çift Erkeklerde ise Bilal Selim Tok/Tugay Yılmaz 2017-2018 sezonu Gençler Ferdi Türkiye Şampiyonu oldular.
Final maçında Bilal Selim Tok´u 12-10, 11-4 ve 11-2´lik setlerden sonra 3-0 mağlup eden Tugay Yılmaz 2017-2018 Gençler Tek Erkekler Türkiye Şampiyonu oldu.
Yalova Belediyespor Başkanı Resul Kocaağa,” Yalova Belediyespor olarak Bolu’da düzenlenen Gençler Türkiye Şampiyonasına damgamızı vurduk. Genç erkekler kategorisinde ilk 3 sırada altyapımızdan yetiştirdiğimiz oyuncular yer aldı. Ayrıca çift erkeklerde de şampiyonluk elde ettik. Bayan sporcularımızdan ise bir üçüncülük ve çiftlerde dördüncülük geldi. Bize bu mutluluğu yaşatan başta antrenörlerimiz Bayramali Yıldız ve Kadri Kocacenk’e sporcularımız Tugay Şirzat Yılmaz’a, Bilal Selim Tok, Umut Emre Başsan’a, Aybala Koçal ve Ece Haraç gönülden tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim