2016-2017 sezonu Okul Sporları faaliyetleri kapsamında Okullar Arası Masa Tenisi müsabakalarına Genç Erkek-Bayan Masa Tenisi müsabakaları son buldu.
Yalova Belediyesi Masa Tenisi Salonunda yapılan müsabakalarda 19 okul katıldı. Kıran kırana geçen müsabakaların ardından Bahçeşehir Koleji hem erkekler de hem de bayanlarda şampiyonluğu kazanmayı başardı.
Erkekler kategorisinde ikincilik kupası Yalova Anadolu Lisesi’nin üçüncülük ise Termal Fen Lisesi’nin oldu. Bu kategoride dördüncü sırada Şehit Osman Altınkuyu Anadolu Lisesi yer aldı.  Kızlarda ikinciliği Şehit Osman Altınkuyu Anadolu Lisesi, üçüncülüğü Termal Fen Lisesi, dördüncülüğü ise Çınarcık Gazi Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kazandı.
Dereceye giren okullara kupa ve madalyalarını Yalova Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Halil Tal, Okul Sporları İl Temsilcisi Orçun Ayrım ve beden eğitimi öğretmenleri takdim etti. Bölge maçlarında ilimizi erkeklerde Bahçeşehir Koleji ve Yalova Anadolu Lisesi bayanlarda ise Bahçeşehir Koleji temsil edecek.

 

 

Editör: TE Bilişim