Antalya’da devam eden 7. Cumhuriyet Kupası’nda mücadele eden Yalova Masterler takımı adını yarı finale yazdırdı. Diyarbakır DİSKİ, Rus ekibi Kotolous Mitaanov ve Kayseri Erciyes ile aynı grupta mücadele eden Yalova’nın futbol efsaneleri 3 rakibini de mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırmıştı.
Turnuvada ki ilk maçında Kotolous Mitaanov’u 5-0, ikinci maçında Diyarbakır DİSKİ’yi 4-0’la geçeken Yalova Masterler takımı son maçında ise Kayseri Erciyes’i 5-1’lik skorla yenerken grubunu 9 puan ve 14 averajla lider tamamladı.
Çeyrek finalde Viranşehir ile karşılaşan temsilcimiz rakibini 2-1 yenerek adını yarı finale yazdırırken rakibimiz ise Afyon Masterler takımı oldu. Çeyrek finalde ki gollerimiz ise oldukça formda olan İlkay Margılıçlı ve Şener Akdeniz’den geldi.
Antalya’da şampiyonluğa gözünü diken takımda  Coşkun Eroğlu, Sedat Sanır, Cem Solak, Taner Demir, Yıldıray Baştürk, Bilal Sezer, İlkay Margılıçlı, Barış Kulaber, Rafet Kaplan, Ahmet Şener, Emirhan Özten, Şener Akdeniz, Ferdi Aksakal, Cem Özpirinçi, Raif Kaş ve Alaattin Gişan bulunuyor.

 

Editör: TE Bilişim