Antrenörlüğünü Mustafa Terzi’nin yaptığı Sinan Dinç, Batuhan Aslım, Buğra Türoğlu ve Mustafa Can Bayram’dan oluşan 75. Yıl Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu tenis takımı Yalova tarihinde önemli bir başarıya imza atmış oldu.

12 takımın mücadele ettiği Tenis Yıldızlar Türkiye Şampiyonası finallerine İzmit Tenis Kulübü’nün kortları ev sahipliği yaparken,  4’lü bir grup ve 3’lü 3 grupta müsabakalar oynandı. 75. Yıl Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu B Grubunda İstanbul Özel Ataşehir Bilfen Ortaokulu ve Ankara ODTÜ Gelişim Vakfı Özel Ortaokulu ile mücadele etti. Grup sürecini başarıyla tamamlayan Yalovalı raketler İstanbul Özel Esenkent Okyanus Ortaokulu ve İstanbul Başakşehir Özel Vizyon Ortaokulu’nun ardından Türkiye üçüncüsü oldu.

75. Yıl Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’na kupa ve madalyalarını Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar takdim etti.

Tenis antrenörü Mustafa Terzi,” Yalova tarihinde önemli bir başarı elde ettik. Türkiye üçüncüsü olduk. 75. Yıl Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nu ve sporcularımız Sinan Dinç, Batuhan Aslım, Buğra Türoğlu ve Mustafa Can Bayram’ı tebrik ediyorum. İnşallah gelecek senelerde çok daha önemli başarılara imza atarız” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim