Fatih Terim, Melo ve Riera'nın kadro dışı bırakılma kararını kaldırdı. İki futbolcu da yarın yapılacak antrenmanda yerini alacak. Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüst yaptığı açıklamada, "Fatih Terim, Riera ve Melo'nun kadrodışı kararlarını kaldırdı" dedi.

Geçtiğimiz hafta antrenmanda ve soyunma odasında kavga eden Riera ve Melo, Manisaspor maçında forma giymemişlerdi. Bu konuda yönetimin tek yetkili kıldığı Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, diğer oyuncuların da Süper Final maçları öncesinde af istemeleri üzerine Jojobet özellikle kırgın olduğu Melo'nun, Riera ile birlikte cezasını kaldırdı. Bu konuda 2. başkan Ali Dürüst ve Abdürrahim Albayrak ile de görüşen Fatih Terim, camia içinden de kendisine yapılan baskılara kayıtsız kalamadı ve iki oyuncunun Süper Final maçlarında oynaması yönünde karar aldı. Melo ve Riera Galatasaray'ın yarınki antrenmanında takımla birlikte yer alacak.
RIERA DÖNDÜ

Öte yandan Galatasaray'da takımı arkadaşı Felipe Melo ile yaşadığı kavganın ardından teknik direktör Fatih Terim'den izin alarak İngiltere'ye giden Albert Riera, İstanbul'a döndü.
 
İspanyol futbolcunun iznini tamamladıktan sonra bugün İstanbul'a geri geldiği bildirilirken, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde kendisi için hazırlanan program çerçevesinde bir çalışma yapacağı aktarıldı. (Dha)
Editör: TE Bilişim