Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Yalovaspor’un başına sezon başında gelen Mustafa Meteertem, Altınova Belediyespor ile oynanan derbi maçı sonrasında istifa etti. Yeşil Kırmızılı ekiple 15 maça çıkan deneyimli teknik adam bu süreçte 3 galibiyet, 5 beraberlik ve 7 mağlubiyet alırken, 14 puan topladı. 
1961 doğumlu Mustafa Meteertem Yalovaspor’a gelmeden önce Mustafa Kemalpaşaspor, Dardanelspor A.Ş, Keşanspor, Geliboluspor, Afyonkarahisarspor, Turan Spor A.Ş, Hastanebayırıspor, Çanakkalespor FK’da görev yapmıştı.
İstifasını sosyal medya hesabı üzerinden duyuran Mustafa Meteertem,” Yalova spor arması altında gururla görev yapmak çok güzeldi. Teknik adamlık kariyerimizde Yalovaspor armasını taşımak bizi her zaman onurlandıracaktır. Başta fedakar, cefakar sevdanın ligi olmaz diyen Taxi Gençliğe ve Yalovaspor sevdalılarına teşekkür ederim. Hakan Suiçmez ise kardeş, abi, dost sonra başkan, her şeyden önce adam. Cebindekini Yalova Spor uğruna paylaşan. Futbol bir daha sana teşekkür ediyorum Oflu Hakan’la tanışmama vesile olduğun için” dedi. 
Editör: TE Bilişim