Sporun faydalarının büyük olduğuna değinen Mete, tüm Yalovalıları spor yapmaya davet etti.

Tesislerin sabah 06:30’dan itibaren Yalovalıların hizmetinde olduğunu ifade eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cengiz Mete, “Yalova’da spor yapmak isteyen vatandaşlarımız için Müdürlüğümüze ait tüm spor tesislerimiz sabah 06.30’dan itibaren ücretsiz olarak açık olacak.

Geçtiğimiz günlerde faaliyete geçirdiğimiz ‘Koşabiliyorken Koş’ projesi kapsamında Atatürk Stadyumunda step ve aerobik hocalarımızın eşliğinde vatandaşlarımıza hareketli müzikler eşliğinde spor yapma imkanı sağlıyoruz. Bu uygulamadan herhangi bir ücret talep etmiyoruz ve tüm yaşta vatandaşlarımızı spor yapmaya davet ediyoruz. İlimiz spor yapma açısından uygun bir coğrafyaya sahip, stadyumumuzdaki koşu parkurundan kapalı spor salonumuzdaki diğer imkanlarımızdan spor yapmak isteyen herkes faydalanabilir.

Kadıköy Beldemizdeki futbol sahamızın hakem odaları ve soyunma odalarının yenileme çalışmaları devam ediyor ve yeni sezona yetişecek. Ayrıca kapalı spor salonumuzun onarımı ile ilgili taahhüdü aldık ve ihale süreci sonrasında da mevcut salonumuzun tadilat işlemlerine başlayacağız” dedi.

 

Editör: TE Bilişim