Okul sporları kapsamında gerçekleştirilen Dart Turnuvasında  veKüçük Kızlar Basketbol turnuvasında üçüncü olan Teşvikiye Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri, Teşvikiye Belediye Başkanı Ahmet Meydan’ı ziyaret etti.
Okullarının sportif alanlarda gösterdikleri başarılarla ilgili Başkan Ahmet Meydan’a bilgi veren, Teşvikiye Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Hakan Helvacıoğlu, “ Okulumuz Yalova’da yapılan turnuvalara katılarak en iyi dereceleri elde etmek için mücadele etti. Bu sayede beldemizi daha fazla tanıtma fırsatı bulduk. Beden Öğretmenimiz Mustafa Ersöz’ün özveri çalışması gelecek yıllarda daha fazla başarıya imza atacağımızın göstergesidir” dedi. 
Teşvikiye Belediye Başkanı Ahmet Meydan, “Teşvikiye Cumhuriyet Ortaokulu öğrencilerini öğretmen ve yöneticilerini tebrik ediyorum.  Genç yıllarımda sporla iç içeydim.  Bu yüzden başkan olarak spor ve sportif faaliyetlerde de etkin olmanın yararlarını biliyorum. Öğrencilerimizin mutlaka ve mutlaka çeşitli sosyal etkinliklerin de içinde yer almalıdır. Okulumuzun daha nice başarılara imza atacağını eminim. Belediye olarak her zaman yanlarındayız. Öğrencilerimize ve Öğretmenlerimize bir müjdem olduğu inşallah, Okulumuzun tam karşısına çok amaçlı kapalı spor salonu yaparak beldemize kazandıracağız” şeklinde konuştu. 
Editör: TE Bilişim