Altınova Belediyespor’un Milli Takıma gitmeye hak kazanan güreşçisi Efe İnce, hocalarıyla birlikte Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ı makamında ziyaret etti. Düzce’de yapılan Grekoromen Yıldızlar Gruplar TÜRKİYE Şampiyonasında 3. ve Kayseri’de yapılan Grekoromen Türkiye Şampiyonasında Türkiye 5. olan Altınova Belediyespor güreşçisi Efe İnce (Nariman Paşhayev) Milli Takım’a gitmeye hak kazandı.
“GENÇLERİMİZ ÇOK ÖNEMLİ”
Belediyespor’un güreşçisi Efe İnce, Altınova Belediyespor Minikler Güreş Takımı antrenörleri Burak Kaya ve Semih Turgut ile birlikte Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ı makamında ziyaret etti. Genç güreşçi İnce ve hocalarını kutlayan Başkan Oral, “Gençlerimiz bizim için çok önemli. Onların başarışı olmaları bizleri oldukça mutlu ediyor. Gençlerimizin spora yönelmesi onların sosyal yaşantılarını ve geleceklerini de olumlu yönde etkiliyor” dedi.
“Altınova güreşe damga vuruyor”
Altınova Belediyespor Güreş Takımı her branşta önemli, dereceler elde ediyor. Son olarak, Yalova Minikler İl Şampiyonasında Şampiyonası’nda Altınova il birincisi oldu.Altınova Belediyespor Minikler Güreş Takımı antrenörleri Burak Kaya ve Semih Turgut tarafından çalıştırılan minik güreşçiler, Yalova Minikler İl Şampiyonasında Şampiyonası’nda birinciliği elde etti.
“BAŞARILARIMIZ DEVAM EDECEK”
Minik güreşçilerin önemli bir başarıya imza attığını dile getiren antrenörleri Burak Kaya ve Semih Turgut, “Başta Altınova Belediye Başkanımız Dr. Metin Oral olmak üzere, kulüp yönetimimiz ve emeği geçen herkese çocuklarımız adına teşekkür ederiz. Bizlere her türlü imkanı ve desteği sunan Belediye Başkanımız Metin Oral’ın varlığı bizler ve gençlerimiz açısından büyük bir şans. Çalışmalarımızı aralıksız devam edecek ve inşallah daha birçok başarılar elde edip, Milli Takımımıza sporcular yetiştireceğiz” dediler.

 

Editör: TE Bilişim