İtalya - Riva Del Garda şehrinde yapılan 2014 Yıldız-Genç Avrupa Masa Tenisi Şampiyonası’nda “Karışık Çiftler” kategorisinde 3. Olan İbrahim Gündüz, Milli Takım Antrenörü Bayramali Yıldız ve milli sporcular Ziver Gündüz ve Özgün Öztürk Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan’ı makamında ziyaret etti.
Kaplan makamında kabul ettiği, Milli Takım Antrenörümüz Bayramali Yıldız, İl Temsilcisi Feridun Toparlak ve sporcuları İbrahim Gündüz, Ziver Gündüz, Özgür Öztürk'e ülkemize yaşattıkları gururdan dolayı teşekkürlerini iletti. Spor İl Müdürü Metin Kaplan, ülkemiz için bir ilk olan bu başarının disiplinli antrenman, motivasyon, takım ruhu ve başarma inancıyla kazanıldığını söyledi. 
2014 Yıldız-Genç Avrupa Masa Tenisi Şampiyonası 11-20 Temmuz 2014 İtalya - Riva Del Garda da yapıldı. 
Karışık Çiftler (Mix) takımında yer alan Yalovalı sporcu İbrahim Gündüz İstanbullu partneri Damla Uzel ile birlikte Avrupa 3.’sü olma başarısı gösterdi. Gündüz-Uzel çifti ilk olarak Bulgar rakiplerini 3-1, sonraki turda ise Alman rakiplerini 3-1 ile geçtiler. İlk iki maçını kazanan Yalovalı ve İstanbullu sporcu sonraki maçlarında önce Polonyalı rakibini 3-1 sonrasında ise Sırbistanlı rakiplerini 3-0’lık skorla mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırdı. İbrahim Gündüz-Damla Uzel çifti çeyrek finalde İsveçli rakiplerini zorlu maçın ardından 3-2 yenerek yarı finale çıkma başarısı çıkma başarısı göstermişti. 
Editör: TE Bilişim