Yalova Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Boks antrenörü Fahrettin Aydın ve 52 kg’da sporcusu Okan Aydın Yalova’yı Erzurum’da düzenlenecek olan Uluslararası Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda temsil edecekler.
5-8 Eylül tarihleri arasında Erzurum’da yapılacak olan Uluslararası Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda milli takımda kentimizi temsil edecek antrenör Fahrettin Aydın ve sporcumuz Okan Aydın, Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan Acar’ı ziyaret ettiler. Erzurum’da yapılacak şampiyona hakkında Başkan Yardımcısı Acar’a bilgi veren Aydın; “Ben ve sporcumuz Okan Aydın ülkemizi ve kentimizi temsil etmek üzere milli takıma davet edildik. Bir aydır günde çift antrenman yaparak şampiyonaya hazırlanıyoruz. Hedefimiz şampiyonluk. İnşallah bizlere destek olan başta Yalova Belediye Başkanımız Vefa Salman’a ve değerli hemşehrilerimize bu gururu yaşatacağız” dedi.
Temsilcilerimize şampiyonada başarılar dileyen Başkan Yardımcısı Rıdvan Acar; “Amatör branşlarda sporcularımız daima başarılı sonuçlara imza atıyor ve bizleri gururlandırıyor. Milli takıma hem hoca hem de sporcu göndermek ayrı bir gurur. İnanıyorum ki Erzurum’dan göğsümüzü kabartacak bir sonuçla döneceksiniz. Şampiyonada başarılar diliyorum” diye konuştu.
Editör: TE Bilişim