Danimarka doğumlu Milli kaleci hem tatil için hem de akraba ziyareti için Yalova’ya gelen Sara Keçiçi Yalova’daki hentbol çalışmalarına katıldı.

Sara, hem Türkiye hem de Danimarka vatandaşı olan 1994 doğumlu genç yetenek yaklaşık 1,5 yıldır Hentbol Genç Milli takımının kalesini başarıyla koruyor.

Danimarka’nın Sönderjyske U-17 Bayan Hentbol takımında oynayan Sara’nın Milli takıma seçilme hikayesi ilginç olaylara dayanıyor.

U-17 Türkiye Hentbol Bayan Milli Takımımızın Danimarka ile deplasmanda oynadığı eleme müsabakasını izlerken Türk antrenörlerle tanışan ve sergilediği performansla beğeni kazanan Sara Keçici bu süre zarfında milli takım kalesine geçiyor.

Yalova’yı çok sevdiğini genç file bekçisi Sara Keçici, “Yalova’da bulunduğum süre zarfında burada Hentbol takımının antrenmanlarını takip ettim ve hocalarımız benimde çalışmalara katılarak tatilde de form tutmamı sağladılar. Danimarka’da doğup büyüdüğüm için Türkçeyi çok fazla konuşamıyorum. Ancak Milli takımdaki arkadaşlarımla çok iyi anlaşarak uyum içerisinde çalışıyoruz. 1,5 yıldır U-17 Hentbol Bayan Milli takımımızın kalesini koruyorum ve müsabakalarda elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum” diyerek sözlerini noktaladı. 

Editör: TE Bilişim