Yalova’da kamp yapan Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol U-25 Bayan Milli Takımının bir an olsn yalnız bırakmayan İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Demirel’e sporculardan jest geldi. 
Elegance Resort Hotelde kalan Ay Yıldızlı Engelsiz Periler, düzenledikleri gecede Demirel’e teşekkür plaketi verdiler. 
İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Demirel’in yanı sıra Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Tamer Erbul, YOSK Başkanı Alpaslan Erkoç’un da yer aldığı organizasyon güzel anlara sahne oldu. 
Yalova’da yaşamını sürdüren siyasi ve bürokratlar Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol U-25 Bayan Milli Takımını kamp boyunca yalnız bırakmadılar. 
 “Yalovalılara teşekkür ediyorum”
Yalova Ortopedikler Spor Kulübü Başkanı Alpaslan Erkoç, “U-25 Bayan Milli Takımı’nın kampının ilimizde yapılmasından dolayı çok mutluyuz. İlk kez bu kategoride kurulan millilerimizi Yalova’da ağırlamaktan onur duyuyoruz. Yalova’nın önde gelen isimleri, her gün milli takımımızın kampını ziyaret ederek, engelli sporcularımıza destek verdiler. Yalova halkına, ilgi için teşekkür ederiz. Kentimiz inşallah daha büyük işlere ve organizasyonlara önümüzdeki günlerde imza atacaktır” dedi. 
Editör: TE Bilişim