Türkiye Güreş Federasyonu’nun 2017 yılı faaliyetleri kapsamında düzenleyeceği “Büyük Bayanlar Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası” 19-20 Ocak 2017 tarihleri arasında Afyon’da yapılacaktır. Bu şampiyonada Yalova’yı daha önce birçok başarıya imza atan Altınova Belediyespor kulübü temsil edecek.
Altınova Belediyespor güreş antrenörü Murat Gençtürk,” Disiplinli çalışma ve kazanmaya olan inancın başarıda ki önemi büyük. Sporcularımızın hepsine morallerini yüksek tutmalarını aşıladık. Büyük Bayanlar Serbest Güreş Türkiye Şampiyonasında mindere çıkacak sporcularımıza güvenimiz tam. Umuyorum ki sporcularımız hak ettikleri sonuçları elde edecekler. Bizlere herzaman güvenen maddi ve manevi destek veren Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’a da teşekkür ediyorum “dedi.
90. Yıl Spor Salonunda Altınova Belediyespor bayan güreş takımını ziyaret eden Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, “Ulusal ve uluslar arası bir çok şampiyonadan madalyalar kazanan başarılı güreşçilerimize güveniyoruz. Afyon’dan madalyalarla döneceklerine inancımız tam” diyerek sözlerini tamamladı.
Altınova Belediyespor Kulübü adına Afyon’da 48 kiloda Evin Demirhan, 53 kiloda Fikriye Gök, Elif Yılmaz ve Seher Oğuz, 55 kiloda  Nuray Karadağ, 58 kiloda Derya Bayhan ve Tuğba Derper, 60 kiloda Cemile Unudan ve Özlem Göldağ, 63 kiloda Aslı Tuğcu, 69 kiloda Buse Tosun ve 75 kiloda ise Beste Altuğ mindere çıkacak.

 

Editör: TE Bilişim