29-31 Ocak 2016 tarihleri arasında Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da düzenlenen 53. Uluslararası Dan Kolov & Nikola Petrov Güreş Turnuvası’nda  mindere çıkan Yalovalı bayan güreşçiler, yurda iki bronz madalya ile döndü. 
26 ülkeden 330 sporcunun katılımıyla Hristo Botev Spor Salonu’nda gerçekleştirilen turnuvada madalya mücadelesi veren Altınova Tersane Girişimcileri A.Ş. Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi Spor Kulübü’nden Sümeyye Sezer ve Tuna Spor Kulübü’nden Özlem Göldağ üçüncü olarak Bulgaristan’da gümüş madalyayı boynuna taktı. 
Yalova’ya dönen bayan güreşçilerimiz, 05- 07 Şubat 2015 tarihinde yapılacak Uluslararası Büyükler Serbest Yaşar Doğu Turnuvası’na ve   Avrupa Şampiyonasına hazırlanmaya başladı.
Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan,” Sporcularımız Sümeyye Sezer ve Özlem Göldağ’ı tebrik ediyorum. Türkiye ve Yalova adına önemli başarıya imza attılar. 05- 07 Şubat 2015 tarihinde yapılacak Uluslararası Büyükler Serbest Yaşar Doğu Turnuvası’na ve Avrupa Şampiyonasında kendilerine başarılar diliyorum” dedi. 
Editör: TE Bilişim