Altınova Tersaneler Spor Kulübü’nün Milli bayan güreşçileri antrenör Murat Gençtürk nezaretinde girecekleri kamp öncesi Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan’ı ziyaret etti. Bayan sporcuların yanı sıra Güreş İl Temsilcisi Selim Acar, Myanmar Güreş Milli Takımlar teknik direktörü İlhan Şenlik’te yer aldı.
Bayan Millilere  yaşadıkları tecrübeleri aktaran, ata sporumuz güreşe kendini adayan Murat Gençtürk, Selim Acar, İlhan Şenlik ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, sporculara 2017 yılı ilk hazırlık kampında başarılar dileklerinde bulunurken, verimli kamp süreci geçirmelerini temenni ettiler.
Altınova Tersaneler Spor Kulübü güreş antrenörü Murat Gençtürk,” Yeni sezon öncesi kampa giriyoruz. Öncesinde ise bizlere büyük desteği olan Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan’ı ziyaret ettik. Bize Güreş İl Temsilcisi Selim Acar, Myanmar Güreş Milli Takımlar teknik direktörü İlhan Şenlik eşlik etti. Sporcularımızın bilgilenmesi açısında çok verimli bir ziyaret oldu” dedi. 

Editör: TE Bilişim