Türkiye Güreş Federasyonu tarafından düzenlenecek Büyük Bayanlar Güreş Milli Takımı Olimpiyat Oyunları Kalifikasyon Müsabakaları Hazırlık Kampı 03-12 Nisan 2016 Tarihi arasında Edirne’de bulunan Olimpiyat Hazırlık Merkezlerinde (TOHM ) yapılacaktır. 
9 gün sürecek kampa Yalova Altınova Tersaneler Kulübü’nden ise 6 bayan güreşçi davet edildi. A Milli Takım Güreş Antrenörü Murat Gençtürk’ün yer alacağı kampta Sümeyye Sezer, Buse Tosun, Fikriye Gök, Cemile Unudan ve Aslı Tuğcu’da yer alacak. 
A Milli Takım Güreş Antrenörü Murat Gençtürk,” 10 gün sürecek kamp süresini en iyi şekilde değerlendireceğiz inşallah emeklerimizin karşılığını almak temennisindeyiz” dedi.
Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan,” Bayan güreşçilerimizin verimli bir kamp dönemi geçireceklerine inanıyorum. Disiplinli çalışma ve kazanmaya olan inancın başarıdaki önemi büyüktür. Büyük Bayanlar Güreş Milli Takımı Olimpiyat Oyunları Kalifikasyon Müsabakaları Hazırlık Kampı yer alan antrenör ve sporcularımıza  başarılar dilerim” diyerek sözlerini noktaladı.
Editör: TE Bilişim