7-9 Ekim 2016 tarihleri arasında Romanya’nın Craiova kentinde yapılan Gençler Balkan Şampiyonası sona erdi. Müsabakalar Grekoromen, Serbest ve Kadınlar stillerinde yapıldı ve 3 gün süren müsabakalarda, güreşçiler 8 sıklette mindere çıktı.İlimizi ve ülkemizi başarıyla temsil eden Altınova Tersaneler Spor Kulübü sporcularından  59 kiloda  Derya Beyhan altın,  63 kiloda Aslı Tuğcu ise bronz madalyanın sahibi oldular.
Elde ettikleri başarıdan sonra sporcuları kutlayan Güreş İl Temsilcisi Selim Acar,” Güreşçilerimiz Gençler Balkan Şampiyonasına yoğun antrenmanlar ile hazırlandılar ve çok şükür  emeklerinin karşılığını aldılar. Ülkemizin başarısıyla damga vurduğu şampiyonada bir altın ve bir bronz madalya ile geri dönen sporcularımızı sergiledikleri büyük başarılardan dolayı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum" dedi.
Spor İl Müdürü Metin Kaplan,” Gençler Balkan Şampiyonasından iki madalya kazanarak bizleri gururlandıran Altınova Tersaneler Spor  Kulübü sporcularını tebrik ediyor ve sporcularımızın  başarılı olması için elinden gelen gayreti esirgemeyen Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya’ya , Kulüp Başkanı Aziz Bozak’a ve Altınova’da bizlere ve spor kulüplerine maddi manevi destek veren iş adamlarına teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.  

Editör: TE Bilişim