Altınova Blelediyespor Minikler Güreş Takımından Güven Can Türkoğlu, Enes Olgun ile Rüya Öztürk Türkiye Şampiyonasında kürsüye çıkarak büyük bir başarıya imza attılar.
Altınova Belediyespor Minikler Güreş Takımından Güven Can Türkoğlu 38 kiloda 11 Yaş Minikler Türkiye Serbest Güreş Şampiyonası’nda ikinci olurken, 42 kiloda Enes Olgun Grekoromende Türkiye üçüncüsü, serbeste ise Türkiye beşincisi oldu. 12-13 Yaş Bayan Minikler Şampiyonasında 29 kiloda Rüya Öztürk ise Türkiye ikincisi olurken büyük bir başarıya imza attılar.
ORAL KUTLADI
Şampiyon güreşçiler Güven Can Türkoğlu, Enes Olgun ile Rüya Öztürk, Altınova Blelediyespor Minikler Güreş Takımı Hocaları Burak Kaya ve semih Turgut, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ı makamında ziyaret etti.
AK Parti Altınova ilçe Başkanı Hasan Zafer, Belediye Meclis üyeleri ve AK Parti Altınova Gençlik Kolları Başkanı Resul Ayyıldız’ın da hazır bulunduğu ziyarette, minik güreşçileri ve hocaları kutlayan Başkan Oral, beraberindekilerle birlikte sporculara çeşitli ödüller verdi.

Editör: TE Bilişim