Müsabakalar 3 kategori olmak üzere 2009-2010 doğumlu anasınıfı sporcuları ile  2007-2008 ve 2005-2006 doğumlu sporcuların eşlendirilmeleri sonucu  yapıldı. Özellikle ilk defa turnuva havasını solan anasınıfı sporcularının heyecanı gözlerinden okundu.

Her turun sonunda Yalova Doğa Koleji Konferans Salonunda yapılan ödül törenlerinde maçlarını tamamlayan tüm sporculara madalya verildi. Sporculara madalyalarını Yalova Doğa Koleji Lise Müdürü Soner Aksoy Yalova Doğa Koleji İlk Okul Müdürü Seda Ercoşkun Yalova İl Temsilcisi Nezir Uyrun Merkez İlçe Temsilcileri Abdurahman Baltacı ile Erkan Şat ve Satranç İl Hakem Kurulu Üyesi Saniye Çelebi takdim ettiler.

Yalova Satranç İl Temsilcisi Nezir Uyrun Yalova Doğa Koleji yönetimine  satranç sporuna verdikleri destekten dolayı teşekkür ederek önümüzdeki sene bu şenliği daha da büyütmek istediklerini dile getirdi.

Yalova Doğa Koleji İlkokul Müdürü Seda Ercoşkun da yaptığı konuşmada yapılan  şenlikten çok mutlu olduklarını ve Satranç Sporuna daima destek vereceklerini dile getirerek çocuklarını getiren tüm velilere teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim