Gelecek yıllarda düzenlenecek Olimpiyat Oyunları, Dünya ve Avrupa Şampiyonaları'nda Türkiye'yi temsil etmeye hazırlanan serbest ve grekoromen stil minik güreşçiler Yalova'da kamp yapacaklar.
Türkiye Güreş Federasyonu tarafından 28 Temmuz – 15 Ağustos tarihleri arasında Yalova Termal Erkek Öğrenci Yurdu’nda yapılacak kampa katılacak sporcular, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde Ay Yıldızlı mayo giyerek uzun yıllar boyunca Avrupa’da ve Dünyada İstiklal Marşı'nı okutarak Türk Bayrağı’nı dalgalandırmayı hedefliyor.
87 sporcunun yer aldığı minikler Serbest stilde ki  ekibe Hüseyin Çolakoğlu teknik sorumlu olarak görev yapacak. Sebahattin Ayyıldız, H. İbrahim Kay,  Selçuk Baysal, Dursun Güzel, İrfan Karslı, Murat Keskin, Hüseyin Coşkun, Şeref Tosun ve Ali Doğan ise antrenör görevini üstlenecek. 88 sporcunun yer alacağı Minikler Greko ekibinin ise teknik sorumlusu Ömer Elmas olurken, Mustafa Berber, Yavuz Özkan, Necmettin Yılmaz, Mehmet Sarıkaya, Murat Irmak ve Celalettin Doğan antrenörlük yapacak.

Editör: TE Bilişim