Minik Raketlerimiz Bartın'da

Yalovalı raketler, 25-26 Temmuz 2015 tarihleri arasında Talat Yılmaz adına düzenlenecek Minikler Ferdi Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasında boy gösterecekler. 20 – 23 Haziran 2015 tarihleri arasında Eskişehir’de yapılan turnuvada antrenör Talat Yılmaz geçirdiği kalp krizi sonrasında vefat etmiş turnuva ise ertelenerek Masa Tenisi Federasyonu tarafından 25-26 Temmuz tarihlerinde Bartın'da yapılmasına karar verilmişti.
Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bölge antrenörü Bayramali Yıldız’ın başkanlığını yapacağı Yalova kafilesinde Efecan Okumuş antrenör olarak görev yapacak. Sporcu kafilesinde ise Selim Bugün, Butay Yılmaz, Aziz Can Güleç, Ece Kocabaş, Yağmur Güme, Efe Haraç, Berhak Karaalp ve Özgün Köksal yer alacak.
Ayrıca Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından organizasyonla ilgili yapılan açıklamada, “25-26 Temmuz 2015 tarihlerinde Bartın ilinde oynanacak olan Talat Yılmaz Minikler Ferdi Türkiye Şampiyonasına katılacak sporcular 2014-2015 sezonu (geçmiş sezon) veya 2015-2016 sezonu (yeni sezon) lisansları ile katılabileceklerdir” denildi.
Editör: TE Bilişim