22-24 Ağustos tarihleri arasında Bulgaristan’ın Ardino kentinin ev sahipliği yapacağı turnuvada Yalova’dan 6 sporcu raketlerini konuşturacak.

2 günlük müsabakalar boyunca konaklama ve yemek giderlerinin Ardino Belediyesi tarafından karşılaşacağı turnuvada Avrupa’nın önde gelen kulüpleri yer alacak.

Bulgaristan’ın Ardino kentine gidecek kafilede İdareci ve tercüman olarak Rafet Koru antrenör olarak Kadri Kocacenk görev yapacak. Sporcu kafilesinde ise Umut Emre Başsan, Bilal Selim Tok, Turgay Yılmaz,  Çiğdem Köse, Aybala Koçal ve Ece Haraç yer alacak.

21-24 Haziran tarihleri arasında Yalova’da gerçekleştirilen Minikler Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası’nda Yalova Belediye Gençlik Spor minikler masa tenisi takımı Türkiye Şampiyonu olma başarısı göstermişti. Ayrıca Ferdi Erkekler kategorisinde Yalova Belediyespor oyuncusu Bilal Selim Tok birinci olarak Türkiye Şampiyonu olurken, Çift Kızlar kategorisinde Yalova Belediyesporlu Aybala Koçal, Çiğdem Köse ikilisi yine Türkiye Şampiyonu olurken, aynı kategoride mücadele eden diğer Yalovalı bayan raketler Ece Haraç ve Dilara Özdemir Türkiye üçüncüsü olma başarısı göstermişlerdi.

 

Editör: TE Bilişim