İkinci yarı hazırlıklarını Antalya’nın Belek ilçesinde sürdüren Altınova Belediyespor, Serik Belediyespor’un 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Muhammed Akdeniz’i transfer etti. Daha önce de aynı grupta mücadele ettiği Yeni Çanspor’un başarılı forveti Burak Görgülü’yü kadrosuna katan Sarı Yeşilliler, transferi noktalamış oldu. Bölgesel Amatör Lig 12. Grubu lider bitiren Altınova’da devre arasıyla birlikte Murat Güler ve forvet Ender Güngör ile yollar ayrılmıştı.
Sakarya Tekspor’da futbol hayatına başlayan 1992 Erzurum doğumlu oyuncu, Kocaalispor, Kocaali Sahilspor, İzmit Çenesuyu Plajyoluspor, 1957 Espiyespor, Kocaelispor, Gebzespor, Edirnespor ve son olarak Serik Belediyespor formaları giydi.
“İlk hazırlık maçı bugün”
İkinci yarı hazırlıkları kapsamında Altınova Belediyespor bugün ilk hazırlık maçını oynayacak. Çal Belediyespor ile karşılaşacak Sarı Yeşillilerin maçı 18:00’da start alacak. Teknik patron Kaya Tevfik Saygılı ise yeni transferler Burak Görgülü ve Muhammed Akdeniz’i ilk kez görme fırsatı bulacak.
Altınova Belediyespor Sportif Direktörü Abdurrahman Güneş,” Antalya’da herşey istediğimiz gibi gidiyor. Beylikdüzüspor’un isteği üzerine onlarla oynayacağımız maçı iptal ettik. İlk hazırlık maçımızı Çal Belediyespor ile oynayacağız” dedi. 

Editör: TE Bilişim