Yaş ortalamasıyla ligin en genç ekibi olan Kırmızı Siyahlı ekip, 20. Haftada Edirne’de Keşan Gençlik’i 25-22, 28-26 ve 25-20’lik setlerle rakibini 3-0 mağlup ederek rövanşı alırken ligde tutunmak için bir adım öne geçti.

Türkiye Bayanlar Voleybol 3. Ligi B Grubu’nda mücadele eden temsilcimiz Çiftlikköy Belediyesi ile Keşan Gençlik kozlarını paylaştı.

Keşan Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya iki takımda karşılıklı buldukları sayılarla başlarken, set sonunu iyi oynayan Kırmızı Siyahlı ekibimiz ilk seti 25-22 kazanarak deplasmanda 1-0 öne geçti. Maçın ikinci seti ise büyük bir çekişmeye sahne oldu. Uzatma sayıları sonrasında rakibine 28-26 üstünlük kuran Çiftlikköy’ün sultanları setlerde durumu 2-0’a getirdi.

İlk iki seti kazanarak büyük avantaj yakalayan ve rakibinin moralini kıran Çiftlikköy Belediyesi üçüncü ve son setide 25-20 kazanarak Edirne’de destan yazdı ve maçı 3-0 kazandı. Kırmızı Siyahlı sultanları puanını 15’e yükselterek Keşan Gençlik’in üstüne çıkarken ligde kalma yolunda önemli bir virajı aşmış oldu.

 

 

 

Editör: TE Bilişim