7-20 Mayıs tarihleri arasında Olimpik Halı Saha’da gerçekleştirilecek. Olimpik Halı Saha’da start alan turnuvaya 16 takım katılıyor. 4’erli 4 gruba ayrılan takımlardan gruplarında ilk 2 sırayı alacak olanlar, çeyrek finale yükselecek. Çeyrek finalde de çapraz eşleşme sistemine göre müsabakalar yapılacak. 14 Mayıs Pazartesi gününe kadar grup maçları sürecek.

Turnuvada A grubunda Werderveremem, Veni Vidi Vici, Uğur Elektronik ve PTT Club, B grubunda VIP 77, Pazarlamacılar, Bugün Git Yarın Gel ve Genç Hukukçular takımları yer alıyor.

C grubunda ise Özkök Emlakspor, Radarspor, Aydın Yapı ve Sosyetespor gibi ekipler bulunurken, D grubunda da Makaraspor, Kardeşlerspor, Fakülte ve Hukuk 77 gibi ekipleri yer alıyor

Sporun duayen ismi Mümin Gözüyılmaz anısına düzenlenen turnuvanın açılış santrasını ise eski Yalovasporlu futbolcular Yalçın Küçük ve Aytaç Yaka yaptı.

Açılış müsabakasında A grubunda Uğur Elektronik ile PTT Club karşı karşıya geldi. PTT Club, rakibini 12-3 gibi farklı skorla mağlup etmeyi başardı. Grubun diğer müsabakasında ise Werderveremem, Veni Vidi Vici’yi 8-3 devirdi ve 3 puanın sahibi oldu. D grubunda ilk gün tek maç oynandı. Makaraspor, gol düellosu şeklinde geçen maçta Kardeşlerspor’u 8-7 yendi

Turnuva statüsüne göre şampiyon olacak takım, bin 500 lira para ödülüne sahip olacak. Ayrıca ikinciliği elde edecek takım 500, üçüncü takım da 250 lira para ödülü kazanacak. Ayrıca ilk 3 takıma kupa ve madalya da verilecek.

 

Editör: TE Bilişim