Balıkesir ekibi Karesispor, Reha Öz, İbrahim Yıldırım, Doğukan, Carlos Medlock, Thomas Gipson’dan sonra geçtiğimiz sezonu Yalova Group Belediyespor’da geçiren Murat Can Esen'le anlaştığını kulübün sosyal medya hesabından taraftarlarına ve kamuoyuna duyurdu. Yaz döneminde geçirdiği kaza sonrasında ciddi şekilde yaralanan deneyimli oyuncu sağlığına çabuk kavuştu. 4 sezon Finalspor forması giyen Murat Can Esen, 2015-2017 yıllarında Akhisarspor forması giydikten sonra Yalova ekibine transfer olmuştu.

Karesispor resmi web sitesi üzerinden transferi duyururken,” Murat Can Esen’e Karesi Spor’a hoş geldin diyor; Karesi Spor forması ile birlikte nice başarılar ve zaferler diliyoruz” denildi.

Markel Starks Polonya ekibi Stelmet Enea Zielona Gora’ya transfer olmasının ardından Canberk Uzunkaya’nın Gemlik Basketbol’a transferinin ardından Murat Can Esen’de Karesi’nin yolunu tutmuş oldu.

Kiralık olan Sinan Sağlam Darrüşafaka’ya dönerken, Orçun Okkalı ve Yalçın Azizmahmutoğulları’nın durumu ise henüz netlik kazanmadı. 

Editör: TE Bilişim