2005 yılında Yalovaspor’un alt yapısına girerek futbol hayatına başlayan Muzaffer Bölgesel Gençlik Geliştirme U18 liginde 18 2011-2012 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Yalovaspor’un kalesini ise 12 kere korudu.

Yalovaspor’un 50. yılında kaleyi koruma şerefine nail olacağı için çok mutlu olduğunu belirten yetenekli eldiven, “Hedeflerim için çok önemli bir başlangıcın eşiğindeyiz. Yalovaspor’umuzu başarıya götürürken bende hedeflerime doğru emin adımlarla yürümek istiyorum. Başkanımıza bana göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Transferde ince eleyip sık dokuduklarını belirten Yalovaspor Kulübü Başkanı Tamer Erbul, “Yeni sezonda şampiyonluğa ulaşacak bir kadro için çok sıkı çalışıyoruz. İç transferde hemen hemen tüm oyuncularımızla anlaştık. Geçtiğimiz sezon kalemizi başarıyla koruyan genç file bekçisi Muzaffer Kaya ile yeniden nikah tazeledik. Yeni sezonda kendisinden çok şey bekliyoruz ve ona olan güvenimiz tam. Muzaffer'in bu beklentileri karşılayacağına inanıyoruz. Camiamız için hayırlısı olsun. Yeni sezonda kulübümüzün 50. yılını kutlayacağız. Bununla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Transferde de bu hedef doğrultusunda adımlar atıyoruz ve sezon sonunda bu şehre şampiyonluk sevincini yaşatacak bir kadro için çaba sarf ediyoruz. İç transferde tüm oyuncularımızla anlaşma sağladık ve dış transferde de yoğun bir şekilde kadromuza katacağımız isimler üzerinde çalışıyoruz. Yönetim olarak tek hedefimiz var oda 50. yılımızda şampiyonluk sevinci yaşamak. Biz bunun sözünü verdik ve sözümüzü tutmak için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.

 

Editör: TE Bilişim