Yalova’nın Altınova ilçesine bağlı Tavşanlı Beldesinde açılan taekwondo kursuna 66 yaşındaki Melek Güreli, 7 yaşındaki torunu Muhammed Ali  Güreli ile birlikte katılıyor. Tavşanlı Belediyesinin ve Altınova Kaymakamlığı’nın ortaklaşa düzenlediği taekwondo kursunda nene torun görenlerin ilgi odağı oluyor. 
“Torunumun büyük şampiyon olmasını istiyorum”
Torunu Muhammed Ali’nin başarılı bir şampiyon olmasını isteyen nene Melek Güreli,” Torunum Muhammed Ali 7 yaşında. İlkokul birinci sınıfa gidiyor ve spora yoğun ilgi duyuyor. Onu yalnız bırakmamak için ben de bütün antrenmanlarda yanında oluyorum. Ben 66 yaşındayım ama  uzun mesafelerde bile  gideceğim yere yürüyerek gidiyorum. Sağlığımı önemsediğim için yürüyüş yapıyorum  herkese örnek olmak isterim.  Torunuma hem annelik hem babalık yapıyorum  her anında yanında olmaya çalışıyorum. İleride Muhammed’in  büyük bir şampiyon olmasını istiyorum” dedi. 
“Melek Güreli ve Muhammed Ali  Güreli örnek oluyor”
Taekwondo kursu antrenörü Mustafa Güreli, ” Kurslarımızda   78  lisanslı 100’e yakın sporcu bulunmaktadır. 2 grup günde 4’er saat haftada 5-6 gün antrenman  yapıyor. 66 yaşındaki Melek Güreli ve 7 yaşındaki Muhammed Ali  Güreli diğer sporcularımıza örnek oluyor. Burada  gençlerimizi ve çocuklarımızı spora kanalize edilerek, geleceğe iyi hazırlanmaları konusunda elimizden geleni yapıyoruz. Hedefimiz ilerde Türkiye, Avrupa, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu olmak.  Bizlere her konuda destek olan  Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya, Tavşanlı Belediye Başkanı Kadri Çiçek ve Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü  Metin Kaplan’a teşekkür ediyorum” dedi.
Editör: TE Bilişim