Yalova'nın da ev sahipliğini yapacağı grup müsabakalarında İstanbul Seyrantepe Ofspor,İstanbul Sinopspor,Sakaryagücü,Bandırmaspor,Bursa Yolspor ve Bursa Arabayatağıspor mücadele edecek.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) yapılan açıklamaya göre, TFF'nin koordinatörlüğünde, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK), Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) ve Nike işbirliğiyle düzenlenen şampiyonanın birinci kademesi, 6'şar takımlı 15 grupta 12-15 Mart, 4'er takımlı 5 grupta ise 12-14 Mart tarihlerinde oynanacak.

Birinci kademe karşılaşmaları, İstanbul, Edirne, Kocaeli, Yalova, Sakarya, Balıkesir, Manisa, Kütahya, Denizli, Afyonkarahisar, Aksaray, Adana, Kahramanmaraş, Elazığ, Diyarbakır, Bolu, Amasya, Giresun, Gümüşhane ve Trabzon illeri olmak üzere 20 grup merkezinde 110 takımın katılımıyla gerçekleşecek.

Nike Premier Cup 15 Yaş Altı Türkiye Şampiyonası ikinci kademe müsabakaları, ilk kademe gruplarını birinci olarak tamamlayan 20 takımın katılımıyla, final müsabakaları ise ikinci kademe grup birincisi olan 4 takımın iştirakiyle oynanacak.

Organizasyonda final oynayan 2 takım ile Futbol Gelişim Direktörlüğü tarafından organize edilen Gelişim Ligleri kategorisinden gelecek 2 ekip olmak üzere toplam 4 takımın katılacağı Süper Final müsabakaları ise İstanbul'da oynanacak. Bu organizasyonda birinci olan ekip, 7-11 Mayıs tarihlerinde Danimarka'da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası'na katılmaya hak kazanacak.

"Doğuşspor Kocaeli Grubunda"

Yalova U-15 Ligi şampiyonu Doğuşspor ise Kocaeli grubunda mücadele edecek. U-15 Liginin final maçında Acarspor'u 4-2 mağlup ederek şampiyonluğa uzanan Siyah Beyazlı ekip Kocaeli'nde İstanbul'dan Tepebaşspor, Zara Ekinlispor, Tekirdağ'dan Sitespor, Edirne'den DSİ Spor ve Sakarya'dan Demirspor ile karşılaşacak.

Editör: TE Bilişim